Ga naar de inhoud

Op woensdag 30 augustus organiseerde de Winkeliersvereniging de jaarlijkse kinderrommelmarkt. Wij sloten daar bij aan met een ledenwerfactie. De rommelmarkt en dus onze actie verwaterde om 12:00 uur letterlijk, want het begon te regenen. Heel veel deelnemers gaven toen “de pijp aan Maarten” ruimden hun spullen op en wij dus ook. We hebben in de ochtend met veel mensen gesproken, waaronder veel leden. We scoorden toch 9 nieuwe leden, waarvan zeker één buurtambassadrice. En verder zijn meerdere formulieren uitgedeeld die mogelijk nog ingevuld terugkomen. Mooi resultaat en erg tevreden mee!

18 mensen hebben een gokje gewaagd op onze uitdaging: “Schat hoeveel leden we in totaal hebben aan het eind van de dag”.

De hoogste schatting was 2323 (hadden we maar zoveel. . . . .); de laagste zat heeeel erg dicht bij de realiteit met 285 ten opzichte van 271. Dus we hebben een winnaar! Tess Apeldoorn speelde heel goed in op de bij haar bekende info (niet van ons) en zat er dus maar 14 naast. Ondernemende jonge Terra-studente, die Tess. Wij zien dat graag. Nog wat te jong voor een bestuursfunctie, maar met vrienden en vriendinnen wil ze vast best al meedoen bij toekomstige, voor hen leuke activiteiten. Tess koos voor een Jumbo-winkelbon, die we op 2 september hebben uitgereikt.

Winnaar ledenwerfactie.2